sivananda-napudvozlet

Kedves Vendégem!

Ezúton is köszönöm jelentkezését a Lélek Vár jóga foglalkozásaira. Az előzetes jelentkezések és felmérés alapján, a következő időpontok kerültek kialakításra:

JÓGA (HATHA KEZDŐ) FOGLALKOZÁSOK IDŐPONTJAI:
 Minden hétfőn: 17:30 – 19:00 -ig   (90 perc)

 Minden kedden 18:30 – 20:00 -ig   (90 perc)

  Minden szerdán: 10:30 – 12:00 – ig     (90 perc)
  Minden szerdán: 18:30 – 19:30 -ig    (60 perc)
 
CSALÁDI JÓGA: (Párok jelentkezhetnek): SZERDÁNKÉNT! (60 PERC) 
Kérem Önt, szíveskedjen a Lélek Vár bármelyik elérhetőségén jelezni részvételi szándékát, illetve azt is, hogy melyik csoportba szeretne jönni.

Előzetes jelentkezés szükséges, a csoport kis létszámának tarthatósága érdekében, illetve a helyiség befogadó képessége miatt.

A továbbiakban is ezekben a fix időpontokban kerülnek a jóga órák megtartásra, hogy a program előre tervezhető legyen!
TUDNIVALÓK:

Az órára elegendő a kezdés előtt kb 10 perccel érkezni (átöltözés, mosdó, adminisztráció…)

Az órához szükséges kellékek (jógamatrac, hengerpárnák, jógatégla, plédek….) a teremben mindenki rendelkezésére állnak, ezek használatát a jóga óra ára magában foglalja. (Így más jógatermek gyakorlatától eltérően itt nincs külön jógamatrac bérleti díj) Árakról bővebben tájékozódni a weboldalon lehet: www.masszazs-meditacio.hu

Amit javasolni szoktam, hogy a fej, arc szőnyegre kerülésének higiéniai okai miatt, egy saját törülközőt mindenki szíveskedjen hozni.

A foglalkozások zokniban történnek (lehet mezítláb is, de télen ezt nem javaslom), kérem a hideg időszakra való tekintettel vastag zoknit hozni szíveskedjenek, illetve lehetőség szerint (a megcsúszások elkerülése érdekében) csúszásgátlóval ellátott zokni javasolt!

Az öltözet kényelmes, lehetőleg pamut (nem műanyag, műszálas stb.) póló, illetve nadrág (rövid, vagy hosszú ujjú, illetve melegítő vagy ‘cica nadrág’ is lehet), a lényeg, hogy viselője kényelmesen érezze magát benne.
A jóga óra előtt kb 1-2 órával ajánlott az étkezés kerülése, illetve a foglalkozások után az átlagosnál picit bőségesebb folyadékbevitel.

Amennyiben kérdése van, kérem jelezze felém, igyekszem mielőbb válaszolni rá!

Köszönöm előre is visszajelzéseiket, várom szeretettel minden kedves Vendégemet továbbra is a Lélek Várban ?

Panna

 

FONTOS INFORMÁCIÓ!!!!!!

KEDVES  JÓGÁSOK!

Kis létszámú csoportként működünk, így elkerülhetetlen néhány szabály betartása:

  1. Óra végén kérlek jelezd, ha a következő órán is szeretnél részt venni!
  2. Ha még sem tudsz legközelebb eljönni, kérlek legalább 12 órával az óra megkezdése előtt ezt jelezd számomra!
  3. Ha jelezted részvételedet, de időben nem mondtad le, a megváltott bérletedből az aktuális alkalom érvényesítésre kerül.
  4. Ha jelezted részvételedet, de nem bérletes vendég vagy, úgy a következő órán az előző óra 50 %-át tartozol megfizetni.
  5. Ha előző órán nem voltál itt, és nem is jelezted részvételi szándékodat, viszont szeretnél jönni, akkor kérlek  az aktuális óra megkezdése előtt 24 órával ezt feltétlen jelezd!

Amennyiben fenti pontok nem teljesülnek, úgy fenntartom a jogot a programváltoztatásra, az időpont másra való hasznosítására, és a Jóga óra bejelentés nélküli elhalasztására.

Köszönöm, hogy tekintettel vagy mások idejére és a Jógába fektetett energiámra!

                                                                                                                                                     Panna